Waar voel jij je thuis?

Wil jij deel uitmaken van een team met meer dan 4.200 collega’s in Nederland en België? De Homefashion Group maakt een gezellig thuis bereikbaar voor iedereen. Onze merken Leen Bakker en Kwantum zijn groot geworden door het anders te doen. De klant staat bij ons centraal en we gaan altijd voor het beste resultaat. We fiksen het samen. We zijn een team. Voel jij je thuis bij ons?

Jouw toekomst bij Homefashion Group

Onze twee merken hebben een geschiedenis waar we trots op zijn. Leen Bakker bestaat inmiddels meer dan 100 jaar, Kwantum meer dan 40 jaar. in de woonbranche volgen de trends elkaar snel op. Wij blijven onszelf dan ook continu verbeteren om actueel te blijven. Zo kunnen we de verwachtingen van onze klanten blijven waarmaken.Hiervoor investeren we in onze collega’s in de winkels, van de customer service, op kantoor en onze bezorg- en montageteams. Ook zorgen we voor een verrassend en betaalbaar assortiment en bouwen we aan een goede relatie met onze leverancier. Alles voor tevreden klanten en gelukkige collega’s!

Thuis in ons huis

Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s! Ons succes begint bij jou. We zien wat je al kunt, maar kijken ook naar je doelen en mogelijkheden. Daar investeren we graag in. Werk je bij HFG dan krijg je ruimte voor groei. Zowel professioneel als persoonlijk. Of je nu verder wilt leren in je eigen vakgebied of juist een heel andere kant op wilt. Bij ons krijg je die kans. We werken met en aan een team waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. Waarbij jij de ruimte krijgt om op jouw eigen wijze invulling te geven aan onze missie: iedereen verdient een gezellig, comfortabel thuis.

Kom bij ons werken

Ligt jouw hart bij de retail, ben je ondernemend en bouw je graag mee aan de twee grootste merken in woninginrichting in Nederland en België? We werken met betrokken collega’s. Op kantoor, in de winkels en met onze uitgebreide service en diensten bij de klanten thuis. De sfeer is open en gezellig. We hebben iedere dag plezier in ons werk. Bij ons krijg je de ruimte om te leren en door te groeien. We investeren graag in jouw toekomst bij ons. Check onze vacatures! Pak die kans en vind nu jouw nieuwe baan!

Kom bij HFG werken

Groei met ons mee

Welke kant je ook op wilt. Het is fijn om nieuwe dingen te leren. En dat doen we iedere dag met elkaar. Werk je bij Homefashion Group, Leen Bakker of Kwantum dan krijg je ruimte voor groei. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren. We veranderen voortdurend en verbeteren iedere dag. Met een open blik halen we hier onze energie uit. Of je nu wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie of je verder wilt ontwikkelen in je eigen vakgebied. Dat kan bij ons!

Werken bij Leen Bakker Nederland

Werken bij Kwantum Nederland

Werken bij Kwantum België

Werken op kantoor bij HFG

Op kantoor

Vanuit ons kantoor regelen alle collega’s dat alles voor onze merken op rolletjes loopt. Samen zorgen we ervoor dat we de beloftes aan onze klanten kunnen waarmaken. 

Welk team wordt jouw tweede thuis?

Bij de klant thuis

Altijd de beste service voor de klant en veel vrijheid in je werk. Past dat bij jou? En ben je handig? Word dan montagespecialist of verkoopadviseur aan huis. 

Dan help je onze klanten van hun huis een echt thuis te maken. 

Werken in Tech & data

Tech & Data

Met een team van specialisten wordt iedere dag gewerkt aan de ambitie van onze merken. Want achter deze succesvolle formules gaat een uitdagende wereld aan IT schuil. Bouw jij met ons mee? 

Altijd de beste service voor de klant en veel vrijheid in je werk. Past dat bij jou? En ben je handig? Word dan montagespecialist of verkoopadviseur aan huis. Dan help je onze klanten van hun huis een echt thuis te maken.