Waar voel jij je thuis?

Dit zijn wij

Een huis wordt pas echt een thuis als je het kunt inrichten naar jouw persoonlijke smaak en wensen. Bij de Homefashion Group hebben we de ambitie dat voor iedereen bereikbaar te maken. Iedereen kent onze merken Leen Bakker en Kwantum en daar zijn we trots op. Ons succes begint bij jou. We zien wat al je kunt en bieden je de ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn één team. 

Homefashion Group Top Employer 2024

Bij Homefashion Group staat de medewerker op de eerste plaats; hun succes is ons succes. Daarom hebben we ons HR-beleid laten beoordelen via het Top Employer programma, met als resultaat het certificaat Top Employer 2024 voor Kwantum en Leen Bakker Nederland.

Deze erkenning is een prachtig resultaat van onze voortdurende inzet om een goede werkgever te zijn. We blijven de komende jaren verder werken aan het verbeteren van de werkomgeving om onze medewerkers nog meer in hun kracht te zetten. 

Als je denkt, dat is een mooi bedrijf waar ik wil werken, grijp dan de kans! Bekijk onze vacatures en investeer in jouw toekomst bij ons. Voel je ook thuis in ons huis.

Onze Missie

Iedereen laten genieten van een comfortabel, stijlvol thuis door het aanbieden van een uitgebreid product- en dienstenaanbod van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De klant in ons hart

Bij ons staat de klant altijd centraal. Samen doen we iedere dag ons best voor blije klanten. We hebben producten met een kwaliteit waar we trots op zijn, voor een prijs die onze klanten kunnen betalen. En we zijn vooral bekend van onze extra service: advies aan huis, maatwerk en eigen bezorg- en montagediensten. In al onze teams vind je collega’s die kansen pakken, nét dat stapje extra zetten, graag blijven leren en met plezier samenwerken. Professionals met een hart voor klanten.

Altijd dichtbij

Met 272 winkels In Nederland en België, vier online platforms en ruim 4.200 medewerkers zijn we altijd dichtbij onze klant. We overtreffen hun verwachtingen door onze winkels en webshops perfect op elkaar te laten aansluiten en we gaan voor de beste persoonlijke service. Iedere dag. Met ons actuele assortiment verrassen we onze klanten steeds weer.

Voor iedereen

Smaken verschillen. Daarom bieden wij meubels, raamdecoratie, vloeren en woonaccessoires aan in verschillende stijlen. Voor alle producten gaan we altijd voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. We willen het beste voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Werk je bij ons dan kom je in een open gezellig team en krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen.
Kantoor vacatures

Selma | Teamlead Social & Webcontent

“Elke dag bezig zijn met de klant inspireren, geeft mij voldoening”

Tech en data vacatures

Nikki | Analist

“Tech & Data is echt in transitie. We werken nu in korte sprints die echt resultaat opleveren. Zo blijven we altijd actueel.  

Patrick | Montagespecialist

“Als ik de raamdecoratie heb gemonteerd, is het interieur pas echt af. Het is leuk om blije klanten te zien.”

Vacatures​

Wil je werken bij onze retailformules? Er is altijd werk aan de winkel!